Under neon är allt vackrare

In i taxin, in till bargatan och in på klubbarna som aldrig stängs. Vi gick längst gatan som lystes upp av neonfärgade skyltar, och med alkoholen pumpandes i våra ådror hade vi världen i våra händer.

Dom sjöng -"I could be the one to make you feel that way, I could be the one to set you free" och hela klubben dansade under blinkade lampor. Du kom fram till mig och frågade om jag ville gå på en strandpromenad, jag svarade ja och hjärtat bankade så hårt att det nästan syndes genom min topp. Du tog min hand och jag höll din hårt, jag ville aldrig att du skulle släppa men jag sa det aldrig.
Du jobbade på en av dom svenska barerna, du hade blåa ögon som glittrade och jag vågade inte kolla. Du hade linne och solbränd hud, du hade långt hår med kepsen bak och fram och jag föll för dig direkt.
Jag var där varje kväll under hela veckan bara för dig och jag såg hur du flirtade med andra tjejer så som du precis gjorde med mig första gången vi träffades, det gjorde så ont i hjärtat men det gick bra tills jag såg dig igen, åh. Jag är inte den tjejen som blir kär bara sådär, och jag har varit rädd för att falla sen jag föll för första gången för fem år sedan, det var ingen som tog emot mig och mitt hjärta blev i tiotusen bitar.
Jag visste men jag ville inte tro att du hade gått med flera andra tjejer just på den där promenaden vid stranden där det blåste svalkande vindar från havet, där månen lyste gult på himlen och att där vi satt på räcket och kysstes att du kysst någon annan samma kväll. Jag ville inte tro på att när du strök mig över ryggen, höll min hand och frågade om jag ville följa med dig hem, att du hade frågat någon annan precis samma fråga kvällen innan och kvällen innan det, så jag sa ja och vi gick hem till dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0